Yasmin apoteket receptbelagt, yasmin på internet

Vad är Yasmin?

Yasmin är ett av de mest populära piller på marknaden. Det är en av de mest effektiva former av preventivmedel för kvinnor som vill ha en bekväm skydd mot graviditet.

Mer information

Yasmin p-piller har visat sig vara nästan 100% effektiv i kliniska studier där färre än 1 av 100 kvinnor blev gravid. Dessa piller skiljer sig från andra eftersom de inte viktökning, vilket kan vara en bieffekt av andra kombinerade p-piller.

Yasmin är en kombination spela, eftersom det innehåller både konstgjorda östrogen och gestagen. Detta innebär att Yasmin skyddar mot graviditet på tre sätt, jämfört med mini-piller innehåller progesteron som den viktigaste ingrediensen. De två viktigaste ingredienserna i dessa piller är etinylestradiol (30 mikrogram) och drospirenon (3 mg).

Du kan säkert köpa Yasmin piller under våren butik. Vi erbjuder en gratis online samråd med en legitimerad läkare med varje order att se till Yasmin fungerar för dig. Genom vår läkare, kan du skriva ut ett recept som kommer att skickas till våra apotek. Apoteket kommer då paketet din beställning och skicka den med fri nästa dag leverans.

Vilka är fördelarna med att använda Yasmin p-piller?

En av de största fördelarna med att ta piller som Yasmin är bekvämlighet, eftersom det ger omedelbart skydd om du tar det första dagen av din menstruation. Många kvinnor föredrar också Yasmin eftersom det ökar vikten på så många andra p-piller kan göra. Yasmin inte ut för att behandla hudproblem, men på grund av hormoner som förekommer i detta preventivmedel kan förbättra din hud och hår.

Hur detta piller?

Yasmin kan förhindra graviditet på tre sätt, eftersom det innehåller östrogen och gestagen. Främst den förhindrar ägglossning så ett ägg inte frisläpps för befruktning. Som en ytterligare åtgärd för att förhindra att hormoner som spermier kan tränga in i livmodern att tjockna livmoderhalsens slem. Det händer att ett ägg bildas, det kan inte sitta i livmodern och växer eftersom hormonerna “sista åtgärd kommer att förhindra detta.

Vem kan ta Yasmin?

Du kan beställa Yasmin på nätet om du är kvinna över 18 år och söker en långsiktig låg dos p-piller för att förhindra graviditet.

Vem bör inte ta det?

Du bör inte använda denna preventivmetod om du är gravid eller tror att du kan vara gravid. Också tar inte p-piller, om du någonsin har upplevt blodproppar, stroke, problem med blodcirkulationen, hjärtproblem, gulsot, blödningar från mage eller vagina, livmoder-eller bröstcancer, njur-eller leversjukdom, binyresygdomme, högt blodtryck, eller om du regelbundet erfarenhet migrän. Är du tar andra läkemedel eller har en bakgrund med andra sjukdomar är det viktigt att nämna detta i din online-samråd.

Hur du tar Yasmin?

Börja med Yasmin, bör du ta det första pillret på din nästa menstruation första dagen för att få omedelbart skydd. Du kan också ta det första pillret upp till 5 dagar efter den första menstruationen, men då bör du vara medveten om att du inte är skyddade i 7 dagar. Yasmin kan tas med eller utan mat, men att falla in i en rutin rekommenderar dig att ta det vid samma tidpunkt varje dag. Detta kan vara lättast att komma ihåg för en måltid. Du måste ta tabletterna i 21 dagar och ta en paus i 7 dagar och sen börjar du igen.

Vilka biverkningar kan inträffa?

För receptbelagda läkemedel kan orsaka biverkningar hos människor som är intoleranta av ingredienserna i läkemedlet. Är det första gången du tar Yasmin, kan du uppleva lindriga biverkningar tills kroppen vänjer sig vid medicinen. Dessa brukar försvinna inom några dagar och kommer inte att påverka alla. De vanligaste biverkningarna som kan förekomma innefattar huvudvärk, förändringar i menstruationen, buksmärtor och illamående.

Kan man köpa dessa piller på nätet?

Yasmin säkert kan köpas från och med våren butik. När du har valt rätt mängd, måste du fylla i en online-samråd, så att våra läkare kan bedöma huruvida dessa piller är säkert för dig att ta. Validera din läkare samråd kommer ett tryckt recept och betalning dras av. Receptet skickas till apoteket som skickar din beställning med leverans nästa dag.

This entry was posted in Preventivmedel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>