Xenical apoteket receptbelagt, xenical på internet

Vad är Xenical?

Xenical är ett receptbelagt läkemedel som kan behandla övervikt och fetma. Xenical tillverkas av Roche och har blivit en populär diet piller som har hjälpt miljontals människor världen över att gå ner i vikt. Det unika med denna diet piller är att det fungerar genom att blockera en tredjedel av fettet från varje huvudmåltid från att absorberas.

Mer information

Kliniska studier har visat att de flesta patienter förlorar 10% av sitt kroppsfett efter 6 till 8 månader för användning av Xenical. Xenical primära funktion är naturligtvis bidrar till viktminskning, men indirekt hjälper bantning piller också sänka blodtrycket och risken att utveckla typ 2 diabetes. Dessutom att denna diet piller hjälpa dig att förändra dina matvanor eftersom det är bevisat att fet mat kan orsaka obehag.

Medicinska studier har också visat att omkring 70% behålla viktminskning efter behandling med Xenical är avslutad. För att uppnå bästa resultat kräver en förändring av matvanor och motion.
Fördelar med Xenical

* Blockerar tredjedel av fettet från en måltid
* Hjälper till att ändra matvanor
* Minskar blodtryck och risken för typ 2-diabetes
* Färre biverkningar än andra bantningspiller eftersom det fungerar i matsmältningssystemet

För att köpa Xenical online måste du fylla i en online-samråd innan vår läkare ordinerar ett recept.

Hur fungerar Xenical?

Xenical verkar genom att hindra en tredjedel av fettet från en måltid från att smältas. När fett bryts ner, kommer det att omvandlas till energi. Om det finns överskott energi som kan översättas till fettväv. Genom att hindra fett från att smälta, kan man uppnå snabbare viktminskning.

Hur du tar Xenical?

Xenical ger bäst resultat när det kombineras med en kalorifattig diet och motion. Det är också viktigt att kost rik på frukt och grönsaker eftersom Xenical kan minska upptaget av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. Din läkare kan rekommendera ett multivitaminpreparat som ett komplement till tas 2 timmar efter dos eller vid sänggåendet .

Xenical bör tas omedelbart före, under eller upp till en timme efter varje huvudmåltid som innehåller fett. Om en måltid missas eller inte innehåller något fett bör dosen utelämnas. Detta beror på att medicinen kommer att ha någon effekt om fettet inte har förbrukats. Medan du tar detta läkemedel, bör du äta en näringsriktig kost rik på frukt och grönsaker, där cirka 30 procent av kalorierna från fett. Du är mer benägna att uppleva mag biverkningar av detta läkemedel om du tar det tillsammans med en måltid med högt fettinnehåll. Det är en bra idé att dela upp ditt dagliga intag av fett, kolhydrater och protein jämnt över tre huvudmåltider.

Om du inte upplever en viktminskning på minst fem procent av din kroppsvikt efter 12 veckor, bör du tala med din läkare om alternativa behandlingar.

Vem kan köpa Xenical?

Xenical är endast avsedd för personer som lider av övervikt eller fetma och därmed har ett BMI (body mass index) över 29. Det kan också förskrivas till överviktiga personer med ett BMI på 27 och uppåt, om de lider av högt blodtryck, högt kolesterol, hjärtsjukdom eller diabetes.

Vem bör inte köpa Xenical?

Xenical är inte lämplig för ammande kvinnor, barn, personer med kroniska malabsorptionssyndrom med biliär problem, eller för personer som är allergiska mot någon av dess beståndsdelar. Om du känner att du har haft en allergisk reaktion, bör du kontakta din läkare och sluta använda läkemedlet.

Vilka biverkningar kan inträffa med Xenical?

Xenical kan, som andra receptbelagda mediciner orsaka biverkningar. Normalt finns förändringar i toalett vanor, och du kan få diarré. Vissa personer upplever också huvudvärk, trötthet, och en del kvinnor har oregelbunden menscykel. Om du upplever biverkningar som berör dig bör kontakta din läkare och sluta använda.

Hur kan jag köpa Xenical?

För att köpa Xenical online klickar du på Köp nu bredvid den behandling du är intresserad i. Då kommer du att bli ombedd att fylla i dina kontaktuppgifter. När detta är gjort, måste du fylla i nödvändig medicinsk information, vilket kräver att läkaren kan skriva ut Xenical. Läkaren kommer aldrig att skriva ett recept om det är säkert för patienten kan inte garanteras.

Om din läkare skriver ett recept för dig, kommer den att sändas till en av våra apotek. Apoteket kommer att avsluta medicineringen på ett diskret kuvert och skicka den med UPS. Du kommer att få paketet direkt till din dörr inom 24 timmar om du beställer före kl. 15,00.

Varför ska jag köpa Xenical från våren affär?

Våren butik har funnits på den europeiska marknaden sedan 2004 och våra tjänster erbjuds i hela Europa. Vi arbetar med registrerade farmaceuter och vårdpersonal att erbjuda originalläkemedlet.

Våren butiken har över 20.000 patienter varje år, vilket gör oss till den största online-kliniken i Europa. Vi är specialiserade på livsstilsprodukter och har upplevt en patient stöd som är redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är här för dig innan du köper, under beställningsprocessen, under behandlingen och efteråt.

This entry was posted in Övervikt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>