Propecia apoteket receptbelagt, propecia på internet

Vad är Propecia?

Propecia är en receptbelagd behandling mot håravfall, som blev tillgängliga under 1997. Det var den första och är den enda godkända läkemedlet mot håravfall på marknaden. Propecia hindrar håravfall och i många fall kan få håret att växa igen.

Mer information

Som man förknippar ofta skallighet av ålderdom, men håravfall kan drabba män i alla åldrar. Vissa män upplever även att de börjar tappa hår i 20 år. Det är därför inte ovanligt om du börjar tappa hår vid ung ålder. Du börjar ta Propecia, när håravfall börjar, du har en bättre chans att hålla håret längre.

Propecia har visat sig fungera i 99% av männen som lider av manligt håravfall. Av dessa erfarenheter kring 2 av 3 nya hårväxt, och de flesta av de återstående patienterna är framgångsrika i att förhindra ytterligare förlust av hår. Propecia är särskilt utformade för att fungera på vertex och mitt hårbotten.
Fördelar med Propecia

* Stoppar håravfall
* Kan göra håret växa igen
* Fungerar på både kronan och hårfäste
* Har en praktisk effekt i de flesta män

Du kan köpa Propecia online från vår butik. Vi erbjuder en säker beställning process där du måste fylla i en online-samråd. Detta kommer att granskas av våra läkare för att du säkert kan ta medicinen.

Hur fungerar Propecia?

Läkemedlet verkar genom att hämma enzym som omvandlar den manliga hormonet testosteron till DHT. DHT skadar hårsäckarna och leder till manlig skallighet hos män som är genetiskt känsliga för det. Genom att hämma bildandet av DHT kan vara en effekt efter 3 till 6 månaders behandling.

Hur ska Propecia tas?

Propecia kommer i tablettform i en dos på 1 mg att tas en gång dagligen. Läkemedlet kan tas så länge som önskat. Vid uppsägning av behandlingen kan skada det nya håret kan förväntas, är fortsatt användning av detta läkemedel rekommenderas för att få största möjliga nytta.

Vilka är de eventuella biverkningar av Propecia?

Liksom alla receptbelagda produkter, kan Propecia orsaka biverkningar. I USA kliniska studier, biverkningar ovanliga och påverkas mycket få män. Ett litet antal män upplevt vissa sexuella biverkningar. Dessa män rapporterade en eller flera av följande: mindre lust till sex, svårighet att uppnå en erektion och en minskning av mängden sperma. Var och en av dessa biverkningar förekom hos mindre än 2% av männen. Biverkningar var mestadels borta, efter att kroppen vant sig vid medicinen. I andra män gick iväg biverkningar när de slutade använda.

Är i allmänt bruk har rapporterats allergiska reaktioner inklusive hudutslag, klåda, utslag och svullnad av läppar och ansikte, problem med utlösning, ömma bröst och smärta i testiklarna. Om du upplever några biverkningar som verkar oroväckande, kontakta din läkare.

Vem bör inte ta Propecia?

Kvinnor ska inte ta medicin på grund av risken för graviditet. Kvinnor som är gravida eller i fertil ålder ska inte hantera krossade eller brutna tabletter på grund av att medicinen kan absorberas genom huden och kan orsaka fosterskador.

Hur kan jag köpa Propecia?

Att köpa Propecia online klickar du på Köp nu bredvid den behandling du är intresserad i. Då kommer du att bli ombedd att fylla i dina kontaktuppgifter. När detta är gjort, måste du fylla i nödvändig medicinsk information, vilket kräver att läkaren kan skriva ut Propecia. Läkaren kommer aldrig att skriva ett recept om det är säkert för patienten kan inte garanteras.

Om din läkare skriver ett recept för dig, kommer den att sändas till en av våra apotek. Apoteket kommer att avsluta medicineringen på ett diskret kuvert och skicka den med UPS. Du kommer att få paketet direkt till din dörr inom 24 timmar om du beställer före kl. 15,00.

Varför ska jag köpa Propecia från våren affär?

Våren butik har funnits på den europeiska marknaden sedan 2004 och våra tjänster erbjuds i hela Europa. Vi arbetar med registrerade farmaceuter och vårdpersonal att erbjuda originalläkemedlet.

Våren butiken har över 20.000 patienter varje år, vilket gör oss till den största online-kliniken i Europa. Vi är specialiserade på livsstilsprodukter och har upplevt en patient stöd som är redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är här för dig innan du köper, under beställningsprocessen, under behandlingen och efteråt.

This entry was posted in Håravfall and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>