Intrinsa apoteket receptbelagt, intrinsa på internet

Vad är Intrinsa?

Intrinsa är ett plåster som används för att behandla kvinnlig sexuell dysfunktion (KSD) hos kvinnor som genomgått klimakteriet eller opererats för att ta bort antingen i livmodern eller äggstockarna. Plåstren återställer obalans av hormoner i kroppen för att förbättra din sexlust och din energi. Kvinnor som köper Intrinsa online kan räkna med en gradvis ökning av libido vid användning av denna tids behandling.

I kliniska studier rapporterades 74% av kvinnor som använde Intrinsa till deras belåtenhet från samlag ökade. 56% sade vidare att de känt sig mera hoppfull än före behandlingen. Plåstret innehåller testosteron, som gradvis släpps ut i blodet i små mängder.

Intrinsa kommer i förpackningar om 8, 16 och 24 öppet patchar för att placeras direkt på huden och kan bäras i 3 till 4 dagar. Du tar inte ett plåster av när du tränar eller tar ett bad.
Fördelar med Intrinsa Plåster

* Ökar sexuell lust och energinivå
* Fungerar hos kvinnor som har tagits bort äggstockar, livmoder eller är över klimakteriet
* Kommer i patchar, som måste bytas var 3 – 4 dagar

Du kan få din KSD behandling nästa arbetsdag efter att du fyller i ett samråd med oss. Det är gratis och tar bara några minuter att slutföra.

Hur Intrinsa?

Intrinsa-plåstret är sliten i flera dagar åt gången. Plåstret kan placeras i ett icke synligt område av kroppen som buken. Plåstret avger långsamt en ständig ström av testosteron i blodet, vilket stimulerar libido och energi. Behandlingen är en långsiktig lösning på kvinnlig sexuell dysfunktion.

Vem kan använda Intrinsa Plåster?

Intrinsa är lämplig för kvinnor som har låg sexualdrift efter avlägsnande av äggstockarna eller livmodern, eller som har gått igenom klimakteriet. Intrinsa arbetar med östrogen behandling men kan inte användas om du har eller har haft hjärtsjukdom och lever-eller njursjukdom. Plåstren får inte användas om du lider av diabetes, eftersom testosteron kan sänka blodsockernivån.

Hur använder jag plåster?

När du använder Intrinsa måste du noga följa anvisningarna på bipacksedeln. Du får bara använda ett plåster åt gången i en torr, ren, hårlösa område på buken, nedanför midjan. Du måste byta plåster var tre till fyra dagar, så att du bara använda två plåster per vecka. Om du inte kan känna någon förändring efter 3-6 månader bör du kontakta din läkare kan rekommendera en alternativ behandling.

Vilka biverkningar kan inträffa med Intrinsa Plåster?

Receptbelagda läkemedel kan påverka individer på olika sätt. Även om det finns väldigt få som drabbas av biverkningar, bör du vara medveten om vad som kan inträffa. De vanligaste biverkningarna som kan förekomma innefattar hudutslag, irritation, klåda och rodnad. Om detta inträffar, placera plåstret på ett annat ställe och använda fuktighetskräm för att lugna irriterad hud. Andra allvarliga biverkningar ska du ta upp med din läkare så snart som de uppstår.

Hur kan jag köpa Intrinsa?

Plåstren kan förskrivas av din läkare eller Internet – köpa intrinsa. Våren butik erbjuder en gratis online-samråd, som påminner om ett samråd med din läkare. Du måste svara på frågor konfidentiellt mellan er, våra läkare och våra apotek. Läkaren kommer att skicka ett recept för Intrinsa till våra apotek som kommer att vidarebefordra din behandling till dig nästa arbetsdag.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>