Ellaone apoteket receptbelagt, ellaone på internet

Vad är Ellaone?

Ellaone är akuta preventivmedel som kan användas för upp till 5 dagar (120 timmar) efter oskyddat samlag för att förhindra graviditet. Dagen-efter-piller får endast användas i undantagsfall eftersom Ellaone förändra aktiviteten av hormonet progesteron för att stoppa äggstockarnas släppa ägg.

Mer information

Detta piller har en 98% framgång och kan användas i de fall då kondomen går sönder eller glider av under sex. Ellaone kan också användas om du glömmer att ta ditt piller eller inte när du tar ett piller inom det normala 3 dagar. Ett recept för Ellaone kan utfärdas av en registrerad praktiserande läkare efter ett samråd.

Ellaone 30 mg kan förhindra graviditet i upp till 5 dagar efter oskyddat samlag eller preventivmedel misslyckande. Detta är 2 dagar längre än normalt efter-piller Levonelle, känd som NorLevo. I kliniska prövningar Ellaone mer effektiv de första 3 dagarna än Levonelle. Inom denna period, färre kvinnor gravida.
Fördelar Ellaone

* Är effektivt i upp till 5 dagar efter oskyddat samlag
* Förhindrar flera graviditeter de första 3 dagar jämfört med Levonelle
* Kan köpas online så du är skyddad mot graviditet, även om olyckan

Du kan köpa online på Ellaone våren butiken som en förebyggande åtgärd i fall kondomen går sönder eller du har oskyddat sex. Vid bokningen måste du fylla i ett samråd för att säkerställa det är säkert för dig att ta Ellaone.

Hur Ellaone?

Under en kvinnas månatliga cykel är ett ägg frigörs från äggstockarna. Kroppen reagerar genom att släppa hormonet progesteron att tala om för äggstockarna, att de inte skulle utlösa mer ägg. Den aktiva ingrediensen i Ellaone förändras progesteron i kroppen vilket fördröjer utsläpp av ägg.

Vem kan köpa Ellaone 30 mg?

De flesta kvinnor kan ta Ellaone. Om du ammar, inte amma igen 36 timmar efter p-piller. Det rekommenderas starkt att du inte tar preventivmedel om du är allergisk mot vissa ingredienser, eller om du misstänker att du är gravid.

Vissa läkemedel mot epilepsi, HIV, bakteriella infektioner, depression och ångest eller naturläkemedel kan påverka Ellaone effekt. Därför är det viktigt att informera om alla läkemedel du tar, om du vill köpa Ellaone.

Hur är Ellaone?

Ellaone tas oralt inom 5 dagar (120 timmar) efter att du har oskyddat sex eller upplevt en olycka med preventivmedel och kan tas före, under eller efter en måltid. Ellaone kan också tas vid alla tidpunkter under menstruationscykeln. Kom ihåg att om du kräks inom 3 timmar efter intag, kontakta din läkare.

Ellaone kan endast tas efter oskyddat sex och inte innan, eftersom den inte kommer ha någon effekt. Det rekommenderas starkt att du använder preventivmedel under sex. Om du för närvarande tar p-piller, kan du fortsätta normalt med dem efteråt, men det är lämpligt att du använder kondom tills nästa menstruation.

Ellaone är bara ett preventivmedel, och det ger inget skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar.

Finns det några biverkningar Ellaone?

Efter att ha tagit en Ellaone, vissa kvinnor upplever milda episoder av yrsel, dåsighet, dimsyn, buksmärta, menstruationsrubbningar och problem med koncentration. Det har förekommit några fall av allvarliga biverkningar hos kvinnor som har tagit mer än ett piller på en gång. Om du har ytterligare frågor om Ellaone, kan du be din läkare eller apotekspersonal.

Hur kan jag köpa Ellaone?

Att köpa Ellaone online Klicka på Köp nu bredvid den behandling du är intresserad i. Då kommer du att bli ombedd att fylla i dina kontaktuppgifter. När detta är gjort, måste du fylla i nödvändig medicinsk information, vilket kräver att läkaren kan skriva ut Ellaone. Läkaren kommer aldrig att skriva ett recept om det är säkert för patienten kan inte garanteras.

Om din läkare skriver ett recept för dig, kommer den att sändas till en av våra apotek. Apoteket kommer att avsluta medicineringen på ett diskret kuvert och skicka den med UPS. Du kommer att få paketet direkt till din dörr inom 24 timmar om du beställer före kl. 15,00.

Varför ska jag köpa Ellaone från våren affär?

Våren butik har funnits på den europeiska marknaden sedan 2004 och våra tjänster erbjuds i hela Europa. Vi arbetar med registrerade farmaceuter och vårdpersonal att erbjuda originalläkemedlet.

Våren butiken har över 20.000 patienter varje år, vilket gör oss till den största online-kliniken i Europa. Vi är specialiserade på livsstilsprodukter och har upplevt en patient stöd som är redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är här för dig innan du köper, under beställningsprocessen, under behandlingen och efteråt.

This entry was posted in Preventivmedel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>