Champix apoteket receptbelagt, champix på internet

Vad är Champix?

Champix är en 12-veckors behandling recept från Pfizer, som kan hjälpa dig att genomföra ett rökstopp. Behandlingen är inom några år blivit mycket populärt på grund av dess effektivitet. Många läkare rekommenderar Chantix till människor som inte kan röka med andra metoder eftersom den inte innehåller nikotin.

Mer information

Chantix fungerar på två sätt. Det tar bort lusten att röka och tillfredsställande känslan man får av rökning. Genom att göra detta kommer du att få lättare att sluta röka och uppnå en rökfri liv.
Fördelar med Chantix

* Tar bort röksuget
* Tar bort tillfredsställande känsla som uppstår när du röker.
* Innehåller inte nikotin.
* Har visat sig vara den mest effektiva medicinen i sitt slag i alla kliniska studier.

Om du har försökt sluta röka, om underlåtenhet kan Chantix hjälpa dig. Du kan köpa Champix online genom att genomföra en kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Detta kommer att granskas av våra läkare, så du är säker på att behandlingen är lämplig för din kropp.

Hur fungerar Champix?

Chantix påverkar samma delar av hjärnan som nikotinet påverkar vid rökning. Genom att göra så minskar suget efter nikotin. Samtidigt nikotin blockeras från att påverka hjärnan, så det är inte längre möjligt att uppnå tillfredsställande känsla som kommer från rökning. Champix minskar därmed långsamt nikotinberoende under behandlingen, och låter dig bli rökfri.

Hur du tar Champix?

Från början till slut är Chantix behandling på 12 veckor. Du bör försöka att få så mycket stöd som möjligt från familj och vänner, eftersom detta hjälper dig att hålla positiv och engagerad och öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Ange ett slutdatum innan du börjar behandlingen och börja med piller en vecka innan slutdatum. Den här veckan, kommer du fortfarande röka eftersom Chantix tar tid innan det fungerar i ditt system. Behandlingen inkluderar doser 0,5 mg och 1 mg och bör tas, som beskrivs nedan.

* 1 x 0,5 mg tablett om dagen i 3 dagar, med början 1 vecka innan slutdatum.
* 2 x 0,5 mg piller om dagen för de kommande 4 dagar.
* 2 x 1 mg piller om dagen för de kommande 11 veckorna.

Det är osannolikt att du kommer att behöva mer än 12 veckor, men vissa patienter kan behöva gå en annan väg för att öka chanserna till framgång. Mot slutet av 12-veckors kurs rekommenderas att du kontaktar din läkare för att diskutera utvecklingen av behandlingen. Läkaren kommer då att bestämma om du ska fortsätta med en andra botemedel Om du ännu inte är rökfri.

Vilka är biverkningarna av Chantix?

Alla receptbelagda läkemedel har potentiella biverkningar, men inte alla kommer att drabbas av dem. Genom att Champix är den vanligaste biverkningen illamående. Det är i allmänhet mild och bör gå ner inom kort, och mindre än 3% av Internetanvändarna har avbrutit behandlingen på grund av detta. Det kan också vara huvudvärk, sömnlöshet och onormala drömmar, som några av de vanligaste biverkningarna. Champix kan öka risken för depression, vilka patienter bör informeras om. Om du upplever några biverkningar som du är orolig eller humörsvängningar, kontakta din läkare.

Vem bör inte ta Champix?

Champix är endast tillgängligt för personer över 18 år. Om du har en historia av psykiska störningar som depression, eller om du lider eller har lidit av epilepsi, har en historia av dåligt njurfunktion, är gravid eller ammar, ska du inte ta Chantix. Dessutom bör du inte ta medicinen medan Cimetidin mot njurproblem eftersom det kan öka mängden av vareniklin i blodet.

Hur kan jag köpa Champix?

Att köpa Champix online, klicka på köp nu bredvid den behandling du är intresserad i. Då kommer du att bli ombedd att fylla i dina kontaktuppgifter. När detta är gjort, måste du fylla i nödvändig medicinsk information, vilket kräver att läkaren kan skriva ut Champix. Läkaren kommer aldrig att skriva ett recept om det är säkert för patienten kan inte garanteras.

Om din läkare skriver ett recept för dig, kommer den att sändas till en av våra apotek. Apoteket kommer att avsluta medicineringen på ett diskret kuvert och skicka den med UPS. Du kommer att få paketet direkt till din dörr inom 24 timmar om du beställer före kl. 15,00.

Varför ska jag köpa Chantix från våren affär?

Våren butik har funnits på den europeiska marknaden sedan 2004 och våra tjänster erbjuds i hela Europa. Vi arbetar med registrerade farmaceuter och vårdpersonal att erbjuda originalläkemedlet.

Våren butiken har över 20.000 patienter varje år, vilket gör oss till den största online-kliniken i Europa. Vi är specialiserade på livsstilsprodukter och har upplevt en patient stöd som är redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är här för dig innan du köper, under beställningsprocessen, under behandlingen och efteråt.

This entry was posted in Sluta röka and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>