Cerazette apoteket receptbelagt, cerazette på internet

Vad, ar Cerazette?

Cerazette är ett mini-piller som har en 99% framgång i att förhindra graviditet. Det som skiljer mini-piller från vanliga p-piller är att mini-piller innehåller bara progesteron men ingenting konstgjord östrogen.

Mer information

Den aktiva substansen i Cerazette desogestrel, och till skillnad från andra mini-piller förhindrar ägglossning, som p-piller gör. Allmänna minipiller slutar inte ägglossningen men fungerar genom att ändra slem i livmodern och livmoderhalsen. Därför Cerazette ett av de mest kraftfulla mini-piller på marknaden.

Cerazette minipiller är lika effektivt som kombinerade p-piller, men inte innehåller östrogen. Detta gör det säkrare för ammande kvinnor att använda, och för kvinnor över 35 som röker. De kan ta upp till 12 timmar senare än normalt, där andra mini-piller måste tas inom samma 3 timmar varje dag.

Du kan köpa online på Cerazette våren affär genom att fylla i en kostnadsfri konsultation när du gör en beställning. All din information hålls konfidentiell genom vår patient Services, och läkaren kommer att se över dem för att se till att du matchar dessa mini-piller. I detta fall kommer läkaren att skriva ett recept och skicka den till våra apotek. Apotek skicka dem till dig med nästa dag leverans.

Vilka är fördelarna med att använda Cerazette?

Cerazette minipiller ger omedelbart skydd mot graviditet om du startar vid första menstruation. Kvinnor som är särskilt känsliga för östrogen, kan ta Cerazette och fortfarande vara lika skyddad som med p-piller. Dessutom Cerazette även lättnad för de kvinnor som har mycket smärtsamma menstruationer. Cirka 94% av kvinnorna i kliniska prövningar rapporterade att de upplevde signifikant mindre smärta under menstruation, när de tog Cerazette.

Hur dessa mini-piller

Cerazette fungerar genom att få kroppen att tro att ägglossningen redan har skett. Därför risken för ägglossning minimal när du tar minipiller. Precis som vanliga mini-piller Cerazette ändra tjockleken på vätska i livmodern och slem slemhinnan i livmoderhalsen, vilket hindrar spermier från att komma in i livmodern och ett ägg till implantat.

Vem kan ta Cerazette?

De flesta friska kvinnor över 18 som söker ett långsiktigt piller kan Cerazette köpa online. Det är viktigt att avslöja hela din sjukdomshistoria och eventuella sjukdomar du har eller mediciner du tar innan du kan skriva ut ett recept.

Vem bör inte ta den?

Det rekommenderas inte att ta Cerazette om du är gravid, tror du kan vara gravid eller är allergisk mot desogestrel. Mini-piller är också rekommenderas inte om du har upplevt kredløbsproblemer, bröstcancer, nyligen haft gulsot eller har haft odiagnostiserade blödningar från slidan

Hur du tar Cerazette minipiller

Detta p-piller som ska vidtas i hela 28 dagars cykel. Du måste därför ta en dag utan raster, och starta ett nytt paket när den gamla är tom. Det är bäst att göra det till en rutin där du tar tabletterna vid samma tidpunkt varje dag. Detta för att undvika att glömma ett piller. Men du kan ta säkert upp till 12 timmar senare än den vanliga tidpunkten, eftersom det fortfarande ger skydd mot andra mini-piller.

kan Cerazette ge biverkningar

Första gången användare kan uppleva biverkningar eftersom kroppen inte är van vid att ingredienserna i tabletterna. Ditt system kommer snabbt att vänja sig vid piller utan att orsaka alltför mycket obehag. Cerazette innehåller inga konstgjorda östrogen, vilket gör dem idealiska för kvinnor som ofta drabbas av huvudvärk eller andra östrogen-relaterade biverkningar med p-piller.

De vanligaste biverkningar som kan förekomma med detta preventivmedel omfatta humörsvängningar, minskad libido, huvudvärk, illamående, akne, ömma bröst, viktuppgång och oregelbunden eller frånvarande menstruation.

Kan du köpa detta piller online

Vill köpa Cerazette online kan du göra det på våren butik. Efter att du valt paketet, helt enkelt fylla i ett kort samråd form. Vår legitimerad läkare kommer att granska din information och avgöra den bästa behandlingen för dig. Det uppskattas att detta preventivmedel är lämplig för dig, att din läkare kommer att utfärda ett recept skickas till vår apotek. Apoteket skickar paket till dig med nästa dag leverans.

This entry was posted in Preventivmedel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>